Reviews


4 stars after 746 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect, een aanrader!💥👌🏽😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas werdt m’n jongste dochter ziek na het eten en moest meteen overgeven 12/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker, en bestellung werd op tijd afgeleverd. 11/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg een grote bak vol met saté saus daar dreven paar groente in en kroepoek wat helemaal slap was. Was meer soep dan Gado Gado. Ben benieuwd wie er gister in de keuken stond? 11/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben al geen voorstander van de Tokoh Rames het alles in 1 bak pleuren principe, maar deze keer was het een ondefinieerbare natte lauwe pap waar het Ketjap Eitje het enige herkenbare was. Jammer, de smaak van het vlees en de groenten zijn goed. Maar zo serveren......... Kies voor een mee neem verpakking met compartimenten of doe het in aparte alu bakjes, ik betaal liever een of twee euro meer dan deze pap. 11/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 11/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dankzij Eva Balestra was het extra lekker. 11/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 bowls besteld, 1 lekker heet. De andere is lauw en de 2 vleesgerechten door elkaar ipv naast elkaar en de koude zure komkommer was ook mee gegaan in de magnetron??? Die periode opwarmen was voor het eten te koud maar voor de komkommer te lang. 11/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! 11/13/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great first order! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
bestelde soya sauzen ( en betaald) niet meegeleverd, katsu chicken was pittig dat is nooit zo en hoort niet, verder was het oke maar opeens minder dan altijd, andere kok? 11/6/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima! De bezorgtijd die ik had opgegeven was tussen 18.00 en 18.15. Echter eten werd om 17.20 uur al bezorgd. Dat was jammer 11/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Super lekker eten. Alleen duurt het lang voordat het geleverd wordt. 11/1/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurt altijd zo lang voordat de bestelling er is. Ze zeggen 30 min maar duurt bijna een uur 10/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wat was dat vies. Weer incompleet, een grote drek en de satesaus vol met klonten. Echt schandalig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere vers bereide Indonesische rijsttafel voor 2 personen! Absolute aanrader. Ron This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
rijsttafel zeer slecht en beneden alle peil, uitermate ontevreden 10/18/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen niet vaak, maar als we bestellen is het altijd hier. Vers, lekker, op tijd, als je belt heel aardige mensen. 10/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had sojasaus extra besteld maar die zat helaas niet bij de bestelling. De poke bowl was heerlijk van smaak en gevarieerd. Alles lekker vers. De sojasaus had het afgemaakt helaas volgende keer beter. 9/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd klopt niet, het duurt langer. 9/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie eten is altijd super lekker, maar de laatste tijd laat de bezorging echt te wensen over. Te vaak moeten we nabellen. Gisteren heb ik 2 keer moeten bellen en kreeg ik uiteindelijk pas 2 uur na mijn bestelling mijn eten. Hopelijk kunnen jullie iets aan je stiptheid verbeteren. Vriendelijke groet, Myke 9/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde een uur, eten was koud en er miste een product. Werd nabezorgd, duurde ook een uur 9/28/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/23/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is erg lekker , alleen zaten er 4 grote stuken gember en Citroën gras in . Ook zat er veel sap bij waardoor het bijna soep leek . Erg jammen omdat het eten verder lekker is . 9/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Powke bowl te weinig kipstukken 9/21/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn afhaalmaaltijd was op tijd klaar en ik werd vriendelijk geholpen. Eten was super lekker, voor herhaling vatbaar! 9/20/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk. De grote garnalen een beetje flauw van smaak. Bij de poke bowl zat geen wakame terwijl dat altijd zo lekker is. Bij de eerste levering miste de poke bowl. Deze werd gelukkig snel nageleverd. Ook het ketjap ei ontbrak. 8/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond de maaltijd een beetje smaakloos. 8/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bij het opeten van de poke-bowl kreeg ik een lange haar in mijn mond. Zeer onsmakelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Levering klopte van geen kant; waren allerlei dingen niet bij, het was koud en het leek meer op een geïmproviseerde pokebowl. En het duurde lang, bijna een uur. 8/11/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Handig overzichtelijke site en super netjes met liefde voor eten verpakt. We konden zo aan tafel op de camping dichtbij. 8/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg smaakvol! Een overheerlijke maaltijd om ons vakantie weekje op IJBURG af te sluiten. Zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader voor smikkelaars. 7/31/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en ze zijn heel vriendelijk! 7/16/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
beetje jammer dat er toch kroepoek bij de gado gado zat. Ik had in de opmerkingen aangeven dat de gado gado vegan moest zijn. Kroepoek was ook nog eens niet goed afgebakken. 7/13/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was half koud half warm 7/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top tent! 6/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bowl was echt super lekker en meer dan genoeg! Wel een tip om de quinoa iets beter af te gieten, was nu ietsje te nat. Maar echt heel lekker! En de crunchy tempeh is echt crunchy. Aanrader! Helaas was de lemper echt heel slecht. Heel lang in de magnetron geweest, 2/3 kon ik weggooien omdat ie hard geworden was. En het stukje wat niet te hard was, was zo enorm droog. Echt heel jammer. Denk dat jullie veel beter kunnen. Had me er zo op verheugd. Hopelijk een eenmalig foutje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten bij tokoh This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk . 6/19/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Ijburg Eats 4 stars after 746 reviews
Ijburg Eats