Reviews


4 stars after 860 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten en snel bezorgd 12/2/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was niet warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur gewacht op ons eten. Iets met een haperende printer. Gewoon het volle pond moeten betalen, geen excuus of een zakje kroepoek erbij. Ik weet niet of dit voor herhaling vatbaar is. 11/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Food was cold, noodles old 11/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is koud. 11/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas trof ik geen druppel pindasaus aan bij m’n bestelde Gado Gado. Een zeer teleurstellende misser. 11/11/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Twee weken geleden werd een besteld gerecht niet bezorgd. Deze keer heb mijn bestelling afgehaald, maar de bestelde sateh kon niet geleverd worden omdat het andere restaurant dit niet geleverd had. Wordt er hier wel nagedacht!? 11/10/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima 11/5/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker maar niet alles wat we hadden besteld werd geleverd. Domper. 11/4/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
- voorheen veel meer tevreden over de kwaliteit. Nu lauw warm bezorgd terwijl ik op IJburg woon, porties echt een stuk kleiner EN hoeze geen eitjes meer bij een DeLuxe rijsttafel? - Website werkt niet lekker meer op Chrome based browser; de weergave wanneer je op + drukt zit onder de hoofdcontent 11/3/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was wel vrij zout. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een van de bestelde gerechten werd niet geleverd, de andere gerechten waren niet warm. (Bon nr 53 op 27-10-2022) 10/27/2022
Dag Felix, excuses! Ik zal mijn collega's er op aanspreken. kan ik je ergens blij mee maken? ik lever graag iets ,zodat je een goed gevoel bij ons houdt. groet henk-jan
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn al een tijd fan van de TOKOH 1-persoons rijsttafel. Deze keer kregen wij een kwartier voor de gewenste bezorgtijd te horen dat een kipgerecht niet meer beschikbaar was. Jammer, gelukkig was er wel een alternatief. Wat wij vervelender vonden is dat het eten lauw, bijna koud was toen het, wel op tijd, bezorgd werd. 10/24/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker MAAR KOUD 10/20/2022
Dag Henk, niet goed! wil je een warm gerecht ontvangen van ons? laat weten, we willen graag dat je blij bent met ons. groet henk-jan
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was snel en netjes. We hadden we doorgegeven om ipv 2 z tehmpeh 1x extra groente te leveren. Op de website is dit namelijk niet mogelijk . Helaas toch 2x tempeh. Eten was voor de rest lekker. Het valt ons wel tegen dan men zo weinig doet om meer met de tijd mee te gaan op het gebied van duurzaamheid - minder vlees&vis op het menu graag . 10/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/18/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wederom te laat geleverd. Wederom waren de helft van de gerechten nog koud en de andere helft lauw. Alles zelf in de magnetron moeten doen, voor 7 personen zijn dat nogal wat bakjes… Voor meer dan 100 euro besteld. Toen ik direct belde kreeg ik alleen te horen “erg vervelend ik ga kijken wie de bestelling heeft gemaakt”. Vorig weekend was het eten ook al later bezorgd dan gepland. 10/14/2022
Dag Roderick, helemaal fout dit. excuses! ik wil het graag goedmaken. kan ik jou binnenkort een levering doen op onze kosten? ik hoor het graag, henk-jan
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden zin om hier eten te bestellen maar dit is by far de slechtste tent waar we ooit eten hebben besteld. Een aantal verkeerde gerechten, warm besteld maar koud gekregen, ingredienten in de komkommer die er niet hoorden (zoals nasi en ui, terwijl we geen nasi of ui in onze bestelling hadden?), oneven porties noodles, sate was een grote bak met olie en klonten en het eten was allround walgelijk. Nooit maar dan ook nooit weer. 10/14/2022
Dag Tom, dit klinkt helemaal niet goed. mag ik alsjeblieft een herkansing op onze kosten? ik zorg ervoor dat je weer vertrouwen in ons gaat krijgen. dank en groet, henk-jan IJburg Eats
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit keer waren we niet zo tevreden. Een van de schotels was incompleet (garnalen ontbraken) en de witte rijst was uitgedroogd en in grote brokken. Niet zo genoten helaas. 10/13/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd zeer goed eten. Complimenten!! Helaas opnieuw een te late bezorging (30 min te laat), hoewel we juist vroegtijdig besteld hadden om dat te voorkomen. Dit is nu derde keer op rij dat de bestelling te laat komt 10/8/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb al vaak bij jullie besteld en afgehaald, maar vandaag (30 sept) 6 euro voor zo weinig noodles en saté met geplakte saus....ook nog eens heel weinig saus. Vond dit niet erg geslaagd. Jamner 9/30/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De smaak was supergoed maar helaas het eten was lauw koud 9/13/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snelle service 9/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al sinds hun opening een aanrader! Heerlijk eten, top service & top mensen! 9/8/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snelle service en het eten is gewoon super lekker 8/26/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was koud, terwijl we het warm besteld hadden. 8/22/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals (bijna) altijd, erg tevreden. Lemper was op, netjes gebeld voor alternatief. Pasteitje, risolles (en normaal ook lemper) heerlijk en goed warm aangekomen. Fried rice, niets bijzonder, gewoon prima. Dank en tot de volgende keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel van de rijst was erg hard en het rundvlees was erg droog. Jammer! Normaliter lekker eten. 8/10/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaker besteeld maar vandaag heel vies eten, nuddels verbrand en de rest was niet te eten, meten buikpijn gekregen. Nooit meer 8/6/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De warme groente gerechten waren wat taai. Maar de vleesgerechten subliem 8/2/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is heerlijk. Jammer dat het niet warm was terwijl ik dat wel had besteld. En jammer dat er 2x hetzelfde gerecht in zat met balletjes. Vorige keren vond ik de vlees en groente gerechten meer variatie bevatten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kleine tip, hoe druk het met bestellingen ook is, het is wel fijn als iemand hallo tegen je zegt als je binnenkomt 😊 7/22/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer dubbel zo lekker groetjes van Mary tot de volgende keer weer 👌🏾👍🏽😊 7/16/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Bezorging altijd op tijd. Iets meer vega gerechten zou fijn zijn en wat meer groenten opties. Maar vers en smaakvol 7/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker!! 7/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijne toko(h): goede rijst, smaakvolle rendang, smeuige garnalen. Prima prijs-kwaliteit verhouding! 7/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al zo vaak de Rijsttafel De Luxe besteld en nooit teleurgesteld! En ik kan het weten als Indo ;-) 6/29/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De noedels en de groenten waren koud. Gelukkig smaakte het wel goed na het opwarmen in de magnetron… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 6/24/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Na een aantal eerdere goede ervaringen nu al 2 x tegenvallend. Hadden luxe rijsttafel voor 3 personen. Zaten maar 2 vleesgerechten in ipv de beloofde 6. Kip ketjap was 'gelly' en koud. Voor bijna 100,- echt niet goed, sorry. 6/17/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry die bowl was echt vreselijk, het leek alsof alles wat er over was die avond en niet meer houdbaar zou zijn de volgende ochtend erop was gegooid. Bijna geen kip ook….. raar. Het hangt er ook echt vanaf wie er staat. De een maakt het niet iets lekkerder en zorgvuldiger dan de ander helaas. Daar zou 1 lijn in moeten zijn. 6/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry die bowl was echt vreselijk, het leek alsof alles wat er over was die avond en niet meer houdbaar zou zijn de volgende ochtend erop was gegooid. Bijna geen kip ook….. raar. Het hangt er ook echt vanaf wie er staat. De een maakt het niet iets lekkerder en zorgvuldiger dan de ander helaas. Daar zou 1 lijn in moeten zijn. 6/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker hoor 6/4/2022
Ijburg Eats 4 stars after 860 reviews
Ijburg Eats