Reviews


4 stars after 718 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/23/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is erg lekker , alleen zaten er 4 grote stuken gember en Citroën gras in . Ook zat er veel sap bij waardoor het bijna soep leek . Erg jammen omdat het eten verder lekker is . 9/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Powke bowl te weinig kipstukken 9/21/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn afhaalmaaltijd was op tijd klaar en ik werd vriendelijk geholpen. Eten was super lekker, voor herhaling vatbaar! 9/20/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk. De grote garnalen een beetje flauw van smaak. Bij de poke bowl zat geen wakame terwijl dat altijd zo lekker is. Bij de eerste levering miste de poke bowl. Deze werd gelukkig snel nageleverd. Ook het ketjap ei ontbrak. 8/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond de maaltijd een beetje smaakloos. 8/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bij het opeten van de poke-bowl kreeg ik een lange haar in mijn mond. Zeer onsmakelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Levering klopte van geen kant; waren allerlei dingen niet bij, het was koud en het leek meer op een geïmproviseerde pokebowl. En het duurde lang, bijna een uur. 8/11/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Handig overzichtelijke site en super netjes met liefde voor eten verpakt. We konden zo aan tafel op de camping dichtbij. 8/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg smaakvol! Een overheerlijke maaltijd om ons vakantie weekje op IJBURG af te sluiten. Zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader voor smikkelaars. 7/31/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en ze zijn heel vriendelijk! 7/16/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
beetje jammer dat er toch kroepoek bij de gado gado zat. Ik had in de opmerkingen aangeven dat de gado gado vegan moest zijn. Kroepoek was ook nog eens niet goed afgebakken. 7/13/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was half koud half warm 7/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top tent! 6/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bowl was echt super lekker en meer dan genoeg! Wel een tip om de quinoa iets beter af te gieten, was nu ietsje te nat. Maar echt heel lekker! En de crunchy tempeh is echt crunchy. Aanrader! Helaas was de lemper echt heel slecht. Heel lang in de magnetron geweest, 2/3 kon ik weggooien omdat ie hard geworden was. En het stukje wat niet te hard was, was zo enorm droog. Echt heel jammer. Denk dat jullie veel beter kunnen. Had me er zo op verheugd. Hopelijk een eenmalig foutje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten bij tokoh This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk . 6/19/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was allemaal wel erg zoet en veel sojasaus This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. De luxe rijsttafel is echt een aanrader. 6/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima bezorging. De kwaliteit was vandaag niet zoals we gewend waren. De poke bowl tonijn was niet vers. Zowel de rijst als de groenten waren droog. 6/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 6/10/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gado Gado zonder satesaus leveren is geen Gado Gado 6/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/25/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waardeloos... dat is het enige passende woord voor deze gerechten die natter dan nat en koud worden geleverd. Koud is niet warm. Waarom zetten jullie die optie op je site als je dat niet waarmaakt. En bestel je bintang.... dan krijg je singha.... Wat een compleet ongeïnteresseerde indruk maken jullie. Helaas is het de derde of vierde keer op rij dat er niks van klopt.... 5/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige gerechten waren koud. Zoals de sateh en de kouseband. Warm is wel lekkerder. 5/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
35 cent rekenen omdat je met Ideal betaald is wel heel zielig, alsof je een keuze hebt. 5/20/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
It took an hour before the food was there. The taste was way to sweet. Fresh veggies were good though! 5/18/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/18/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 5/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
It took more than an hour... The food is good though 5/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker geworden de indo gerechten!!! 5/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na een eerdere tegenvallende ervaring met een pokebowl, deze keer meer dan geweldig. 5/11/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! Wij hebben gado gado besteld. Het was zat tussen een salade en een warm gerecht in echt heel lekker!! 5/10/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It was our first time ordering with you. Some things were really tasty, some were really bad. The white rice was hard like stone. We couldn’t chew it. The fish tofu or whatever it was had horrible taste. Rice portions were ridiculously small. Chicken and beef were really tasty. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vrees dat niemand dit leest. Het is echt zo jammer dat je als vegetariër alleen keuze hebt uit tempeh terwijl je vlees etende man wel uit verschillende gerechten kan kiezen. Overigens was hij ook niet tevreden want het was vet, taai en niet pittig. Ik zie de kwaliteit van tokoh steeds een beetje achteruit gaan en dat is zonde. Ook vind ik de keuze als vegetariër echt ver onder de maat. Er is juist in de Indonesische keuken zo veel mogelijk. Nu betaalde ik met zo veel voor een bak met voornamelijk gebakken wortel , broccoli en gebakken tempeh. Echt heel jammer. Mochten jullie contact willen opnemen: 06-29557840 5/6/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! 5/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bestelling was niet compleet. Tokoh Rames zonder ei . (wel extra besteld) Maaltijd bestaat voornamelijk uit rijst. Viel mij tegen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top! 5/1/2021
Ijburg Eats 4 stars after 718 reviews
Ijburg Eats