Reviews


4 stars after 686 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was allemaal wel erg zoet en veel sojasaus This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. De luxe rijsttafel is echt een aanrader. 6/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima bezorging. De kwaliteit was vandaag niet zoals we gewend waren. De poke bowl tonijn was niet vers. Zowel de rijst als de groenten waren droog. 6/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 6/10/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gado Gado zonder satesaus leveren is geen Gado Gado 6/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/25/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waardeloos... dat is het enige passende woord voor deze gerechten die natter dan nat en koud worden geleverd. Koud is niet warm. Waarom zetten jullie die optie op je site als je dat niet waarmaakt. En bestel je bintang.... dan krijg je singha.... Wat een compleet ongeïnteresseerde indruk maken jullie. Helaas is het de derde of vierde keer op rij dat er niks van klopt.... 5/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige gerechten waren koud. Zoals de sateh en de kouseband. Warm is wel lekkerder. 5/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
35 cent rekenen omdat je met Ideal betaald is wel heel zielig, alsof je een keuze hebt. 5/20/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
It took an hour before the food was there. The taste was way to sweet. Fresh veggies were good though! 5/18/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/18/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 5/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
It took more than an hour... The food is good though 5/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker geworden de indo gerechten!!! 5/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na een eerdere tegenvallende ervaring met een pokebowl, deze keer meer dan geweldig. 5/11/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! Wij hebben gado gado besteld. Het was zat tussen een salade en een warm gerecht in echt heel lekker!! 5/10/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It was our first time ordering with you. Some things were really tasty, some were really bad. The white rice was hard like stone. We couldn’t chew it. The fish tofu or whatever it was had horrible taste. Rice portions were ridiculously small. Chicken and beef were really tasty. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vrees dat niemand dit leest. Het is echt zo jammer dat je als vegetariër alleen keuze hebt uit tempeh terwijl je vlees etende man wel uit verschillende gerechten kan kiezen. Overigens was hij ook niet tevreden want het was vet, taai en niet pittig. Ik zie de kwaliteit van tokoh steeds een beetje achteruit gaan en dat is zonde. Ook vind ik de keuze als vegetariër echt ver onder de maat. Er is juist in de Indonesische keuken zo veel mogelijk. Nu betaalde ik met zo veel voor een bak met voornamelijk gebakken wortel , broccoli en gebakken tempeh. Echt heel jammer. Mochten jullie contact willen opnemen: 06-29557840 5/6/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! 5/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bestelling was niet compleet. Tokoh Rames zonder ei . (wel extra besteld) Maaltijd bestaat voornamelijk uit rijst. Viel mij tegen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top! 5/1/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou lekker zijn als er kippendijen bij kunnen!! 4/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te vroeg en koud geleverd! Erg jammer. Ik had er bij gezet svp niet eerder dan gekozen tijd leveren, maar helaas 15 minuten te vroeg en niet op temperatuur. 4/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/23/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tonijn was compleet doorbakken ipv rauw. 4/17/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer top! 4/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed eten. Snel bezorgd was heerlijk! 4/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis de satesaus bij de gebakken banaan! 4/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt verrukkelijk gegeten ! 4/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, de rijsttafel, maar helaas niet goed warm. 4/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was te koud 4/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur wachten en dat om 13:30-14:30 smiddags? Wel keurig gebeld. Maar duurde echt te lang. Alle loempias koud:( Rest eten gelukkig lekker! 4/1/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De inhoud van de pokebowl was zeer matig deze keer. 3/30/2021
Hoi Stephan, wat jammer om te horen dat de inhoud matig was... Zou je een berichtje willen sturen naar 0208200673 met wat verdere toelichting? Dan kunnen we kijken wat er mis is gegaan, alvast bedankt!
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bowl met quinoa was echt niet lekker. Zat nog heel veel vocht in het bakje en was ijskoud. Bowl met sushirijst was wel prima. 3/17/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gado gado :-) 3/17/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben rames besteld, krijgen rijsttafel, koud en pas na ruim een uur geleverd. Polebowl zonder may besteld en met mayo geleverd, ivm allergie dus niet kunnen eten. Zeker niet gewend van Tokoh. Maar deze keer waardeloos. 3/6/2021
Ha Liesbeth, wat vervelend om te horen dat het zo erg mis is gegaan bij jouw bestelling. Zou je een berichtje willen sturen naar 0208200673 met verdere toelichting? Dan kunnen we misschien met een juiste oplossing komen!
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak en kwaliteit was goed, vond de porties mager ten opzichte van andere keren. 3/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit boven kwantiteit 2/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker gegeten. Binnen een half uur na bestelling kon ik t ophalen, lieve dame ... echt een aanrader 2/15/2021
Heel fijn om te horen, bedankt!
Ijburg Eats 4 stars after 686 reviews
Ijburg Eats