Reviews


4 stars after 794 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gerecht viel erg tegen qua smaak. Rijst was hard . Im zou niet opnieuw rijsttafel bestellen. Heel jammer dat het zo tegenvalt 5/16/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 5/14/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeel erg lekker gegeten en wat veel soorten! 5/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De quinoa was helaas kletsnat 5/4/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten alleen jammer dat de helft van de gerechten koud was. :( 4/26/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is helaas echt veel te zout, ondanks dat de smaken goed zijn. 4/20/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 4/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Porties zijn prijstechnisch wel beetje aan de kleine kant This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is echt niet lekker sorry. Bij poke bowl verwacht je iets lekker maar was gewoon even heel slecht 4/7/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Jammer dat er geen vegetarische rijsttafel is, of 1 met minder vlees en meer groente of ei. 4/7/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opmerking: Bami bezorgd terwijl ik nasi besteld had. Dat was een beetje jammer. Maar eten was super lekker 4/2/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Everything delicious 3/25/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snelle en vriendelijke bediening! 3/25/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 3/24/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! Dank aan allen 3/18/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling stond op afgesproken tijd klaar. Gerechten waren uitstekend. Website kan nog wat toelichting bij de diverse gerechten hebben. 3/14/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 3/5/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4 februari. Ik had koud gevraagd, maar het eten werd lauw gebracht! Ik had witte rijst besteld, maar kreeg nasi goreng! Rendang en semoor besteld, maar kreeg 2x semoor! U begrijpt, dat ik geen 5 sterren kon geven. Misschien was er iets mis met de personele bezetting. Ik hoop, dat het de volgende keer beter gaat. Anders voel ik mij genoodzaakt om mijn Indische maaltijd bij een ander te bestellen. 3/5/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/23/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 2/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig de Tokoh bowls en zijn daar normaal heel tevreden over. Deze keer viel het ons echt tegen qua (hoeveelheid en soort) vulling, er zat geen zeewier en geen rode kool in, en ook het beetje avocado wat erin zat was van slechte kwaliteit. 2/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de Gado Gado was bij jullie vroeger echt een stuk beter. Het was vandaag een soort bak vette saté saus met hier en daar een plukje groente. Jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Snel bezorgd. Groot fan!!! 1/29/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag was de TOKOH bowl top! Dat is helaas niet altijd het geval. 1/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1 persoon rijsttafel besteld met zoetzure gemengde groenten; uiteindelijk werd er zoetzure komkommer geleverd. Buitengewoon slordig! Rijsttafel stelde niet veel voor. Hier kom ik niet voor terug! 1/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voortreffelijk! 1/18/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was echt heerlijk, maar we hadden het eten warm besteld en sommige gerechten bleken lauw/niet warm. Dat was jammer. Daarnaast hebben we deze rijsttafel al eerder besteld en waren een beetje verrast dat er nu nauwelijks mihoen/rijst bij zat (vorige keer toch echt wat meer) waardoor er eigenlijk niet genoeg was. Daarbij kregen we twee bakjes tofoe (denken we), wat overdreven veel was. Een beetje meer variatie was dus fijn geweest. 1/17/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Problemen met het bestellen, wel 5x opnieuw moeten doen. Eten was lekker maar heeeeel weinig. Eerder voor 1 dan voor 3 personen rijsttafel . 1/17/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we bestellen vaak. Eten was vandaag niet goed warm en de rendang heel erg taai. Zonde..! 1/6/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijsttafel voor 3 personen was voldoende voor 6 personen! Smaak was goed, maar alles had wat warmer gekund. 1/6/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smullen 1/3/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en heerlijke spoep 12/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima zoals altijd 12/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had Tokoh Rames besteld. Op de website staat alles in aparte bakjes op de foto. Helaas kwam alles erin gekwakt in één ronde bak. De nasi koening zwom gewoon in de saus van de ketjap kip en de rendang. De groenten lag er ook in. De rendangstukjes los en kipstukjes los waren nog een beetje te eten. Nasi kuning was gewoon niet te eten. Gado gado ook besteld . Wat groenten die ook dreef in de gado gado saus. Daar bovenop bedekt met taaie kroepoek. Kon niet eens doorbijten. Ik wilde het eigenlijk gewoon terugbrengen. Zo triest voor €23 . Heel jammer… ga hier niets meer halen. Die 4 sterren zijn ze niet waard . De snelle levering is het enige wat goed ging. Ik heb de website 1 ster gegeven, omdat deze mooier overkomt dan het daadwerkelijk is. 12/8/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/8/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect, een aanrader!💥👌🏽😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas werdt m’n jongste dochter ziek na het eten en moest meteen overgeven 12/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker, en bestellung werd op tijd afgeleverd. 11/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg een grote bak vol met saté saus daar dreven paar groente in en kroepoek wat helemaal slap was. Was meer soep dan Gado Gado. Ben benieuwd wie er gister in de keuken stond? 11/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben al geen voorstander van de Tokoh Rames het alles in 1 bak pleuren principe, maar deze keer was het een ondefinieerbare natte lauwe pap waar het Ketjap Eitje het enige herkenbare was. Jammer, de smaak van het vlees en de groenten zijn goed. Maar zo serveren......... Kies voor een mee neem verpakking met compartimenten of doe het in aparte alu bakjes, ik betaal liever een of twee euro meer dan deze pap. 11/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 11/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dankzij Eva Balestra was het extra lekker. 11/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 bowls besteld, 1 lekker heet. De andere is lauw en de 2 vleesgerechten door elkaar ipv naast elkaar en de koude zure komkommer was ook mee gegaan in de magnetron??? Die periode opwarmen was voor het eten te koud maar voor de komkommer te lang. 11/15/2021
Ijburg Eats 4 stars after 794 reviews
Ijburg Eats