Reviews


4 stars after 288 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben rames besteld, krijgen rijsttafel, koud en pas na ruim een uur geleverd. Polebowl zonder may besteld en met mayo geleverd, ivm allergie dus niet kunnen eten. Zeker niet gewend van Tokoh. Maar deze keer waardeloos. 3/6/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak en kwaliteit was goed, vond de porties mager ten opzichte van andere keren. 3/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit boven kwantiteit 2/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker gegeten. Binnen een half uur na bestelling kon ik t ophalen, lieve dame ... echt een aanrader 2/15/2021
Heel fijn om te horen, bedankt!
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! Helaas miste ik wel de gebakken banaan.. kan gebeuren;) 2/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/9/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De poké bowls zijn heerlijk! 2/8/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch. En heerlijk eten 2/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, echt super!!! Was heerlijk.... 2/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig bij jullie. Eigenijk altijd heerlijk. Vandaag een prima ajam ketjap. Yakatori daarentegen was echt slecht. Amper gebakken. Eerder gekookt. Veel vet, pezige stukjes. We hebben t niet opgegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏻 1/23/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Large tokoh rames besteld: weinig vlees en portie valt tegen. Verder heerlijk 1/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super delicious! 1/21/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vermoed dat er trassie bij de temphe zat. Dit is (net als kroepoek) niet vegetarisch. 1/21/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, lekker en snel bezorgd! 1/20/2021
Bedankt!
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Grote tokoh rames besteld, kleine ontvangen. Na een telefoontje heeft HJ zijn cursus caviapiercen onderbroken en een verse kleine tokoh rames gestuurd. Goed opgelost! 1/19/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, echter kregen we de bestelling oas na 1 1/2 uur wachten. De website is wat onvolledig, er staat niet vermeld wat er in de gerechten zit. Ivm allergieën is dat onhandig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk was het! Blij verrast met deze heerlijke Indonesische gerechten. Goede kwaliteit, goede hoeveelheid, mooie prijs, kortom, toppie👍 1/16/2021
Wat fijn om te horen, bedankt!
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank voor het lekkere eten en de fijne service voor het toetje! 1/15/2021
Wat fijn dat het heeft gesmaakt, tot de volgende keer ;) !
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en goede service 1/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en super lekker! 1/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Gedeelte van de bestelling niet geleverd. Verder prima. 1/13/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker allemaal! Er zat alleen bij de rijsttafel een half gevuld bakje nasi goreng. Misschien een vergissing, maar deze was lekker dus we hopen dat hij volgende keer helemaal gevuld is ;) 1/13/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Punten vergeten.... Ik kom ze wel halen 🤓 1/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch als altijd gr v Mary 1/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb anderhalf uur(!) moeten wachten. Website zei 30 minuten. Informatie moet kloppen. Eten was erg lekker maar afgekoeld. 1/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd echt superlekker! Alleen jammer dat de crispy fried banana niet meer op het menu staat. 1/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima hoeveelheden en lekker. 1/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was fantastisch het eten en goede services ik zou het iedereen aanraden Erg lekker. Bedankt daarvoor Groetjes van Mary 1/1/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijst was oud 12/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goede service en erg vriendelijk personeel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
weer prima tokohbowls, en een complementary zakje kroepoek erbij :) 12/14/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en super snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/11/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen via laptop is een drama. Steeds moet je terug naar het menu om een volgend gerecht aan te klikken. Bij onze bestelling was vergeten de ketjap eitjes mee te geven. We hebben verder overigens genoten van de smaak van alle gerechten. 12/9/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stond klaar op afgesproken tijd. Lekkere Soto Ajam en Tom Kha Kai. Functionele website. 12/7/2020
Ijburg Eats 4 stars after 288 reviews
Ijburg Eats