Reviews


4 stars after 821 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel van de rijst was erg hard en het rundvlees was erg droog. Jammer! Normaliter lekker eten. 8/10/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaker besteeld maar vandaag heel vies eten, nuddels verbrand en de rest was niet te eten, meten buikpijn gekregen. Nooit meer 8/6/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De warme groente gerechten waren wat taai. Maar de vleesgerechten subliem 8/2/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is heerlijk. Jammer dat het niet warm was terwijl ik dat wel had besteld. En jammer dat er 2x hetzelfde gerecht in zat met balletjes. Vorige keren vond ik de vlees en groente gerechten meer variatie bevatten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kleine tip, hoe druk het met bestellingen ook is, het is wel fijn als iemand hallo tegen je zegt als je binnenkomt 😊 7/22/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer dubbel zo lekker groetjes van Mary tot de volgende keer weer 👌🏾👍🏽😊 7/16/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Bezorging altijd op tijd. Iets meer vega gerechten zou fijn zijn en wat meer groenten opties. Maar vers en smaakvol 7/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker!! 7/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijne toko(h): goede rijst, smaakvolle rendang, smeuige garnalen. Prima prijs-kwaliteit verhouding! 7/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al zo vaak de Rijsttafel De Luxe besteld en nooit teleurgesteld! En ik kan het weten als Indo ;-) 6/29/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De noedels en de groenten waren koud. Gelukkig smaakte het wel goed na het opwarmen in de magnetron… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 6/24/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Na een aantal eerdere goede ervaringen nu al 2 x tegenvallend. Hadden luxe rijsttafel voor 3 personen. Zaten maar 2 vleesgerechten in ipv de beloofde 6. Kip ketjap was 'gelly' en koud. Voor bijna 100,- echt niet goed, sorry. 6/17/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry die bowl was echt vreselijk, het leek alsof alles wat er over was die avond en niet meer houdbaar zou zijn de volgende ochtend erop was gegooid. Bijna geen kip ook….. raar. Het hangt er ook echt vanaf wie er staat. De een maakt het niet iets lekkerder en zorgvuldiger dan de ander helaas. Daar zou 1 lijn in moeten zijn. 6/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry die bowl was echt vreselijk, het leek alsof alles wat er over was die avond en niet meer houdbaar zou zijn de volgende ochtend erop was gegooid. Bijna geen kip ook….. raar. Het hangt er ook echt vanaf wie er staat. De een maakt het niet iets lekkerder en zorgvuldiger dan de ander helaas. Daar zou 1 lijn in moeten zijn. 6/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker hoor 6/4/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De smaken zijn heerlijk. Iets meer keus zou fijn zijn. Maar wel weer heel lekker gegeten. Tempé iets te hard gebakken, was vorig keer lekkerder 6/2/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/2/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wilde gado gado wijzigen van met rijst naar zonder rijst. Moest daardoor de bestelling weghalen en kon daarna niet in één klik terug naar bestellen. Moest opnieuw beginnen. Overige bestellingen stonden gelukkig nog wel In de winkelwagen. 5/28/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd netjes op tijd bezorgd! En het eten is heerlijk. De smaken zijn verrukkelijk en vers. Er zou wat meer keuze kunnen zijn. En soms is de sateh op, maar verder zijn wij heel erg enthousiast. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toch niet de pokebowl die je zou mogen verwachten voor deze prijs, we mistte de verse bite! 5/20/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/20/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gerecht viel erg tegen qua smaak. Rijst was hard . Im zou niet opnieuw rijsttafel bestellen. Heel jammer dat het zo tegenvalt 5/16/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 5/14/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeel erg lekker gegeten en wat veel soorten! 5/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De quinoa was helaas kletsnat 5/4/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten alleen jammer dat de helft van de gerechten koud was. :( 4/26/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is helaas echt veel te zout, ondanks dat de smaken goed zijn. 4/20/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 4/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Porties zijn prijstechnisch wel beetje aan de kleine kant This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is echt niet lekker sorry. Bij poke bowl verwacht je iets lekker maar was gewoon even heel slecht 4/7/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Jammer dat er geen vegetarische rijsttafel is, of 1 met minder vlees en meer groente of ei. 4/7/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opmerking: Bami bezorgd terwijl ik nasi besteld had. Dat was een beetje jammer. Maar eten was super lekker 4/2/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Everything delicious 3/25/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snelle en vriendelijke bediening! 3/25/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 3/24/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! Dank aan allen 3/18/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling stond op afgesproken tijd klaar. Gerechten waren uitstekend. Website kan nog wat toelichting bij de diverse gerechten hebben. 3/14/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 3/5/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4 februari. Ik had koud gevraagd, maar het eten werd lauw gebracht! Ik had witte rijst besteld, maar kreeg nasi goreng! Rendang en semoor besteld, maar kreeg 2x semoor! U begrijpt, dat ik geen 5 sterren kon geven. Misschien was er iets mis met de personele bezetting. Ik hoop, dat het de volgende keer beter gaat. Anders voel ik mij genoodzaakt om mijn Indische maaltijd bij een ander te bestellen. 3/5/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/23/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 2/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig de Tokoh bowls en zijn daar normaal heel tevreden over. Deze keer viel het ons echt tegen qua (hoeveelheid en soort) vulling, er zat geen zeewier en geen rode kool in, en ook het beetje avocado wat erin zat was van slechte kwaliteit. 2/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de Gado Gado was bij jullie vroeger echt een stuk beter. Het was vandaag een soort bak vette saté saus met hier en daar een plukje groente. Jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Snel bezorgd. Groot fan!!! 1/29/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
Ijburg Eats 4 stars after 821 reviews
Ijburg Eats