Reviews


4 stars after 728 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker geworden de indo gerechten!!! 5/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na een eerdere tegenvallende ervaring met een pokebowl, deze keer meer dan geweldig. 5/11/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! Wij hebben gado gado besteld. Het was zat tussen een salade en een warm gerecht in echt heel lekker!! 5/10/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It was our first time ordering with you. Some things were really tasty, some were really bad. The white rice was hard like stone. We couldn’t chew it. The fish tofu or whatever it was had horrible taste. Rice portions were ridiculously small. Chicken and beef were really tasty. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vrees dat niemand dit leest. Het is echt zo jammer dat je als vegetariër alleen keuze hebt uit tempeh terwijl je vlees etende man wel uit verschillende gerechten kan kiezen. Overigens was hij ook niet tevreden want het was vet, taai en niet pittig. Ik zie de kwaliteit van tokoh steeds een beetje achteruit gaan en dat is zonde. Ook vind ik de keuze als vegetariër echt ver onder de maat. Er is juist in de Indonesische keuken zo veel mogelijk. Nu betaalde ik met zo veel voor een bak met voornamelijk gebakken wortel , broccoli en gebakken tempeh. Echt heel jammer. Mochten jullie contact willen opnemen: 06-29557840 5/6/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! 5/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bestelling was niet compleet. Tokoh Rames zonder ei . (wel extra besteld) Maaltijd bestaat voornamelijk uit rijst. Viel mij tegen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top! 5/1/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou lekker zijn als er kippendijen bij kunnen!! 4/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te vroeg en koud geleverd! Erg jammer. Ik had er bij gezet svp niet eerder dan gekozen tijd leveren, maar helaas 15 minuten te vroeg en niet op temperatuur. 4/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/23/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tonijn was compleet doorbakken ipv rauw. 4/17/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer top! 4/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed eten. Snel bezorgd was heerlijk! 4/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis de satesaus bij de gebakken banaan! 4/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt verrukkelijk gegeten ! 4/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, de rijsttafel, maar helaas niet goed warm. 4/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was te koud 4/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur wachten en dat om 13:30-14:30 smiddags? Wel keurig gebeld. Maar duurde echt te lang. Alle loempias koud:( Rest eten gelukkig lekker! 4/1/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De inhoud van de pokebowl was zeer matig deze keer. 3/30/2021
Hoi Stephan, wat jammer om te horen dat de inhoud matig was... Zou je een berichtje willen sturen naar 0208200673 met wat verdere toelichting? Dan kunnen we kijken wat er mis is gegaan, alvast bedankt!
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bowl met quinoa was echt niet lekker. Zat nog heel veel vocht in het bakje en was ijskoud. Bowl met sushirijst was wel prima. 3/17/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gado gado :-) 3/17/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben rames besteld, krijgen rijsttafel, koud en pas na ruim een uur geleverd. Polebowl zonder may besteld en met mayo geleverd, ivm allergie dus niet kunnen eten. Zeker niet gewend van Tokoh. Maar deze keer waardeloos. 3/6/2021
Ha Liesbeth, wat vervelend om te horen dat het zo erg mis is gegaan bij jouw bestelling. Zou je een berichtje willen sturen naar 0208200673 met verdere toelichting? Dan kunnen we misschien met een juiste oplossing komen!
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak en kwaliteit was goed, vond de porties mager ten opzichte van andere keren. 3/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit boven kwantiteit 2/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker gegeten. Binnen een half uur na bestelling kon ik t ophalen, lieve dame ... echt een aanrader 2/15/2021
Heel fijn om te horen, bedankt!
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! Helaas miste ik wel de gebakken banaan.. kan gebeuren;) 2/12/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/9/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De poké bowls zijn heerlijk! 2/8/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch. En heerlijk eten 2/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, echt super!!! Was heerlijk.... 2/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig bij jullie. Eigenijk altijd heerlijk. Vandaag een prima ajam ketjap. Yakatori daarentegen was echt slecht. Amper gebakken. Eerder gekookt. Veel vet, pezige stukjes. We hebben t niet opgegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏻 1/23/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Large tokoh rames besteld: weinig vlees en portie valt tegen. Verder heerlijk 1/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super delicious! 1/21/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vermoed dat er trassie bij de temphe zat. Dit is (net als kroepoek) niet vegetarisch. 1/21/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, lekker en snel bezorgd! 1/20/2021
Bedankt!
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Grote tokoh rames besteld, kleine ontvangen. Na een telefoontje heeft HJ zijn cursus caviapiercen onderbroken en een verse kleine tokoh rames gestuurd. Goed opgelost! 1/19/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, echter kregen we de bestelling oas na 1 1/2 uur wachten. De website is wat onvolledig, er staat niet vermeld wat er in de gerechten zit. Ivm allergieën is dat onhandig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Ijburg Eats 4 stars after 727 reviews
Ijburg Eats