Reviews


4 stars after 834 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4 februari. Ik had koud gevraagd, maar het eten werd lauw gebracht! Ik had witte rijst besteld, maar kreeg nasi goreng! Rendang en semoor besteld, maar kreeg 2x semoor! U begrijpt, dat ik geen 5 sterren kon geven. Misschien was er iets mis met de personele bezetting. Ik hoop, dat het de volgende keer beter gaat. Anders voel ik mij genoodzaakt om mijn Indische maaltijd bij een ander te bestellen. 3/5/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/23/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 2/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig de Tokoh bowls en zijn daar normaal heel tevreden over. Deze keer viel het ons echt tegen qua (hoeveelheid en soort) vulling, er zat geen zeewier en geen rode kool in, en ook het beetje avocado wat erin zat was van slechte kwaliteit. 2/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de Gado Gado was bij jullie vroeger echt een stuk beter. Het was vandaag een soort bak vette saté saus met hier en daar een plukje groente. Jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Snel bezorgd. Groot fan!!! 1/29/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag was de TOKOH bowl top! Dat is helaas niet altijd het geval. 1/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1 persoon rijsttafel besteld met zoetzure gemengde groenten; uiteindelijk werd er zoetzure komkommer geleverd. Buitengewoon slordig! Rijsttafel stelde niet veel voor. Hier kom ik niet voor terug! 1/19/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voortreffelijk! 1/18/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was echt heerlijk, maar we hadden het eten warm besteld en sommige gerechten bleken lauw/niet warm. Dat was jammer. Daarnaast hebben we deze rijsttafel al eerder besteld en waren een beetje verrast dat er nu nauwelijks mihoen/rijst bij zat (vorige keer toch echt wat meer) waardoor er eigenlijk niet genoeg was. Daarbij kregen we twee bakjes tofoe (denken we), wat overdreven veel was. Een beetje meer variatie was dus fijn geweest. 1/17/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Problemen met het bestellen, wel 5x opnieuw moeten doen. Eten was lekker maar heeeeel weinig. Eerder voor 1 dan voor 3 personen rijsttafel . 1/17/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we bestellen vaak. Eten was vandaag niet goed warm en de rendang heel erg taai. Zonde..! 1/6/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijsttafel voor 3 personen was voldoende voor 6 personen! Smaak was goed, maar alles had wat warmer gekund. 1/6/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smullen 1/3/2022
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en heerlijke spoep 12/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima zoals altijd 12/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had Tokoh Rames besteld. Op de website staat alles in aparte bakjes op de foto. Helaas kwam alles erin gekwakt in één ronde bak. De nasi koening zwom gewoon in de saus van de ketjap kip en de rendang. De groenten lag er ook in. De rendangstukjes los en kipstukjes los waren nog een beetje te eten. Nasi kuning was gewoon niet te eten. Gado gado ook besteld . Wat groenten die ook dreef in de gado gado saus. Daar bovenop bedekt met taaie kroepoek. Kon niet eens doorbijten. Ik wilde het eigenlijk gewoon terugbrengen. Zo triest voor €23 . Heel jammer… ga hier niets meer halen. Die 4 sterren zijn ze niet waard . De snelle levering is het enige wat goed ging. Ik heb de website 1 ster gegeven, omdat deze mooier overkomt dan het daadwerkelijk is. 12/8/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/8/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect, een aanrader!πŸ’₯πŸ‘ŒπŸ½πŸ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas werdt m’n jongste dochter ziek na het eten en moest meteen overgeven 12/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker, en bestellung werd op tijd afgeleverd. 11/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg een grote bak vol met saté saus daar dreven paar groente in en kroepoek wat helemaal slap was. Was meer soep dan Gado Gado. Ben benieuwd wie er gister in de keuken stond? 11/30/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben al geen voorstander van de Tokoh Rames het alles in 1 bak pleuren principe, maar deze keer was het een ondefinieerbare natte lauwe pap waar het Ketjap Eitje het enige herkenbare was. Jammer, de smaak van het vlees en de groenten zijn goed. Maar zo serveren......... Kies voor een mee neem verpakking met compartimenten of doe het in aparte alu bakjes, ik betaal liever een of twee euro meer dan deze pap. 11/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 11/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dankzij Eva Balestra was het extra lekker. 11/26/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 bowls besteld, 1 lekker heet. De andere is lauw en de 2 vleesgerechten door elkaar ipv naast elkaar en de koude zure komkommer was ook mee gegaan in de magnetron??? Die periode opwarmen was voor het eten te koud maar voor de komkommer te lang. 11/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! 11/13/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great first order! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
bestelde soya sauzen ( en betaald) niet meegeleverd, katsu chicken was pittig dat is nooit zo en hoort niet, verder was het oke maar opeens minder dan altijd, andere kok? 11/6/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima! De bezorgtijd die ik had opgegeven was tussen 18.00 en 18.15. Echter eten werd om 17.20 uur al bezorgd. Dat was jammer 11/2/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Super lekker eten. Alleen duurt het lang voordat het geleverd wordt. 11/1/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurt altijd zo lang voordat de bestelling er is. Ze zeggen 30 min maar duurt bijna een uur 10/27/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wat was dat vies. Weer incompleet, een grote drek en de satesaus vol met klonten. Echt schandalig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere vers bereide Indonesische rijsttafel voor 2 personen! Absolute aanrader. Ron This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
rijsttafel zeer slecht en beneden alle peil, uitermate ontevreden 10/18/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen niet vaak, maar als we bestellen is het altijd hier. Vers, lekker, op tijd, als je belt heel aardige mensen. 10/15/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had sojasaus extra besteld maar die zat helaas niet bij de bestelling. De poke bowl was heerlijk van smaak en gevarieerd. Alles lekker vers. De sojasaus had het afgemaakt helaas volgende keer beter. 9/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd klopt niet, het duurt langer. 9/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie eten is altijd super lekker, maar de laatste tijd laat de bezorging echt te wensen over. Te vaak moeten we nabellen. Gisteren heb ik 2 keer moeten bellen en kreeg ik uiteindelijk pas 2 uur na mijn bestelling mijn eten. Hopelijk kunnen jullie iets aan je stiptheid verbeteren. Vriendelijke groet, Myke 9/29/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde een uur, eten was koud en er miste een product. Werd nabezorgd, duurde ook een uur 9/28/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/23/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is erg lekker , alleen zaten er 4 grote stuken gember en Citroën gras in . Ook zat er veel sap bij waardoor het bijna soep leek . Erg jammen omdat het eten verder lekker is . 9/22/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Powke bowl te weinig kipstukken 9/21/2021
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn afhaalmaaltijd was op tijd klaar en ik werd vriendelijk geholpen. Eten was super lekker, voor herhaling vatbaar! 9/20/2021
Ijburg Eats 4 stars after 834 reviews
Ijburg Eats